فوت های کوزه گری خوشمزه شدن سوپ

فوت های کوزه گری خوشمزه شدن سوپ_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
 
_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
 
_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.
 
_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
 
_ در صورت شور شدن سوپ ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
 
_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
 
_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
 
_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود

تهیه و گردآوری : گروه آشپری پرداد / منبع : برترین ها

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه