طرز تهیه کیک تابه ای بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر :

آرد : 150 گرم
شکر : 5 قاشق سوپخوری
روغن مایع : 2 قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ : 1 عدد
شیر : 2 /1 پیمانه
بیکینگ‌پودر : 2 قاشق چایخوری
وانیل : 4 /1 قاشق چایخوری

تهیه کیک تابه ای بدون فر

طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر :

در اولین مرحله و شروع کار ابتدا آرد و بیکینگ‌ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس آنها را دو با الک کنید.

در یک ظرف مناسب شکر، روغن مایع و وانیل را با همزن خوب هم بزنید سپس به آنها تخم‌مرغ را اضافه کرده، دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط بشوند و به خورد هم بروند.

حالا شیر را به‌آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

بعد از اینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، مخلوط آرد را به‌تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود.

در این زمان یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کنید، آن را روی حرارت ملایم قرار داده، در آن را بگذارید تا تابه کمی گرم شود.

حالا مواد را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا کیک کمی پخته‌شود و خودش را بگیرد.

دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد چون کیک می‌سوزد.

بعد از اینکه یک‌ طرف کیک پخت و خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به پخت کامل برسد.

بعد از اینکه کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.

نکته :

به جای روغن مایع از کره هم می‌توانید استفاده کنید.

کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم می‌توانید درست کنید.

تهیه و گردآوری : گروه کیک و شیرینی پرداد / منبع : ashpazi.hmg.ir

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه