تا به حال آش بی بی سه شنبه خورده اید؟ / آموزش

مواد لازم :

سبزی آش : 1 کیلو گرم
 عدس : 1 پیمانه
 نخود :  2/1 پیمانه
 لوبیا چشم بلبلی: 2/1 پیمانه
 رشته آش : 200 گرم
پیاز داغ : 2 قاشق سوپخوری
سیر داغ  :1 قاشق سوپخوری
نعنا داغ:  برای تزئین
نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم
کشک :1 پیمانه
کوفته ریزه: 200 گرم

تا به حال آش بی بی سه شنبه خورده اید؟ / آموزش

طرز تهیه :

نخود و لوبیا را از 12 ساعت قبل خیس کنید تا  نفخ آن به خوبی گرفته شود. سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار داده تا نیم پز شود. بعد در این مرحله عدس را به آن اضافه کنید. پس از پخت کامل حبوبات سبزی آش را اضافه نمایید تا بپزد.

بعد از ۳۰ دقیقه پیاز داغ را به همراه ادویه و فلفل در روغن تفت دهید و به آش اضافه کنید. پس از آن کوفته ریزه ها را اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا آش لعابدار شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رشته آش را بیفزایید. و بعد از 15 دقیقه آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : گروه آشپزی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه