از مهمانانتان با این غذای ژاپنی پذیرایی کنید!

زمان پخت و آماده سازی: 15 دقیقه

مواد لازم برای بیف یاکیتوری :

سس سویا    :  2 قاشق غذاخوری
 شکر ریزدانه   :  یک قاشق غذاخوری
 زنجبیل تازه رنده شده   :   یک قاشق چای خوری
 فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری   :   800 گرم
پیاز خرد شده   :  4 عدد
مایونز  :   نیم فنجان
سس خردل   :  یک قاشق چایخوری

از مهمانانتان با این غذای ژاپنی پذیرایی کنید!

طرز پخت و تهیه بیف یاکیتوری :

ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را ریخته و خوب هم بزنید تا شکر حل در آن کاملا شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود و طعم دار شود.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند. بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید. در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپری پرداد / منبع : سر بزن

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه