آموزش غذای فوری مخصوص روزهای تنبلی! / شماره سه

دلمه برنج ناهار دیروز

از غذای دیروز کلی برنج مانده، اما دلتان یک غذای جدید می خواهد. دست به کار شوید و برنج ها را به یک دلمه مدرن و خوشمزه تبدیل کنید و خیلی سریع و راحت یک غذای خوشمزه درست کنید.

آموزش غذای فوری مخصوص روزهای تنبلی! / شماره سه

طرز تهیه:

1. برای درست کردن این دلمه های خوشمزه ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید.

2. چهار عدد قارچ هم اگر داشته باشید خیلی خوب است چون  طعم بهتری به دلمه شما می دهد. قارچ ها را نگینی خرد کرده وتفت دهید.

3. در این مرحله در یک تابه مناسب یک قاشق غذا خوری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس برنج ها را با پیاز و قارچ داخل آن بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید.

4. حالا چند عدد فلفل دلمه ای انتخاب کنید و شکمشان را خالی کنید و  با موادی که آماده کرده اید آنها را پر کنید.

5. اگر پنیر پیتزا دارید به میزان 100 گرم از آن را رنده کنید و روی فلفل ها بریزید. فلفل ها را به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید، بگذارید.

تهیه و گردآوری : گروه آشپزی پرداد / منبع : برترین ها

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه