آموزش درست کردن کوکو سبزی مجلسی با نان باگت

کوکو سبزی غذایی بسیار پر طرفدار و خوشمزه در بین ما ایرانی ها می باشد و معمولا غذای متداولی در سفره های ایرانی است. شیوه پخت یکی از زیباترین و مجلسی ترین نوع کوکو سبزی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد تا با آن در مهمانی های خود از مهمانان عزیزتان پذیرایی کنید.

مواد اولیه:

فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم
آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آب 1 پنجم لیوان
نان باگت 1 عدد
روغن به میزان لازم

آموزش درست کردن کوکو سبزی مجلسی با نان باگت

طرز تهیه

1. ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم می زنیم.سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید.

2. روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم.

نکات:

1)در تهیه ی این شکل از کوکو می توان از نان باگت بیات شده هم استفاده کرد.

2)میتوانید به مواد این کوکو زرشک یا گردو هم اضافه کنید و طعم آنرا کمی متفاوت کنید.

3)مواد داخل نان باگت را دور نریزید و آن را خشک کنید و به عنوان یک ارد سوخاری بسیار سالم و خوشرنگ استفاده کنید (برای طبخ ماهی و مرغ).

تهیه و گردآوری : گروه آشپری یرداد / منبع : آشپری مثبت

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه